You are here: » Event calendar » Conferinţa pentru Energie Sustenabilă - CSE 2017 

Conferinţa pentru Energie Sustenabilă - CSE 2017 

Conferinţa pentru Energie Sustenabilă - CSE 2017 

Octombrie 2017, Brașov

Workshopul "Nearly Zero Energy Communities (nZEC)" este organizat în cadrul Conferinţei pentru Energie Sustenabilă - CSE 2017 (https://www.facebook.com/events/124743754909341) de către Universitatea Transilvania din Brașov în parteneriat cu Clusterul Pro-nZEB si Green Energy Cluster. Evenimentul se va desfăşura începând cu ora 13:45 în cadrul Centrului de Cercetare-Dezvoltare pentru Sisteme de Energie Regenerabilă și Reciclare (Str. Institutului nr. 10, Brașov). Agenda workshopului este disponibilă la https://drive.google.com/file/d/0B7pdqLDBMrL2OF9mWGtTWFc5TWM/view.

Workshop-ul are ca scop prezentarea conceptului de "Nearly Zero Energy Communities (nZEC)" şi consultarea activă cu privire la coordonarea politicilor de eficiență energetică și pentru utilizarea energiei din surse regenerabile în clădiri, necesitatea creșterii competențelor în sectorul construcțiilor și în domeniul eficienței energetice și utilizării surselor regenerabile de energie, pentru implementarea clădirilor nZEB în România și asigurarea unui viitor sustenabil prin tranziția de la implementarea clădirilor aproape zero energie la comunități aproape zero energie.

Evenimentul se adresează reprezentanților companiilor de construcții și din domeniul eficienței energetice / surselor regenerabile de energie, ai autoritățile publice, ai unităților de învățământ și centrelor de formare profesională, ai producătorilor de materiale pentru construcții, arhitecților și proiectanților, auditorilor energetici și ai altor organizaţii relevante interesate în dezvoltarea pieței construcțiilor în direcția nZEB.

Mai multe informaţii despre Conferinţa pentru Energie Sustenabilă - CSE 2017 sunt disponibile pe website-ul evenimentului http://www.unitbv.ro/cse/Home.aspx